Sınıfta kalp krizi geçiren öğretmen öldü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2008 17:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

)-Düzce'de özel bir dershanede görev yapan matematik öğretmeni Fatih Likos(27), sınav esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Olayı öğrenen mesai arkadaşları ve öğrenciler büyük üzüntü yaşadı.

Edinilen bilgilere göre, dün akşamdan beri kalbinin ağrıdığını ve bu sabah evden çıkmadan önce annesine kalbinde çarpıntı olduğunu söyleyen genç öğretmen, sınav sonrası doktora gitmeyi planlıyordu. Her zamanki gibi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan dershaneye giden ve burada sınav için hazırlıklarını tamamlayan Fatih Likos, sınav kâğıtlarını dağıttıktan sonra fenalaşınca, iş arkadaşları 112 acil servisi aradı.

Dershanenin hemen yakınında bulunan bir poliklinikten gelen hemşirenin yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Likos, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç öğretmenin ölümü öğrencileri ve mesai arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Likos'un cesedinin savcılık tarafından yapılan otopsi sonrası, İstanbul'a Adli Tıp'a sevk edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber